Politica retur

Ceea ce ai comandat nu este ceea ce ti-ai dorit? Nu e nicio problema, poti returna produsul, care fie nu s-a potrivit ca marime, fie ca model sau ai identificat un defect de fabricatie. In orice situatie, te rugam sa ne contactezi pe email sau telefon prezentate in sectiunea Contact.

Conditii pentru acceptare retur

- Produsele realizate la comanda sau personalizate nu pot fi returnate.

- Asigura-te ca produsele pe care le returnezi sunt in aceeasi condiţie în care le-ai primit, cu toate etichetele atasate, fara urme de purtare, miros de parfum si in ambalajul primit.

- In cazul în care instrucţiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate în totalitate, sau produsul a fost pătat sau rupt de către cilent, produsul nu este acceptat la retur.

- dacă produsul sau produsele au fost ambalate in cutii individuale, te rugăm să îl/le expediezi tot într-o cutie de carton (dacă le vei expedia în plic, acestea vor ajunge deteriorate la noi).

- Daca produsul este returnat intr-o stare în care nu mai poate fi vandut ca și nou, fashionstory.ro isi rezerva dreptul de a reexpedia produsul, pe cheltuiala clientului.

Costuri de retur

Taxa de transport pentru returul coletelor trebuie sa fie achitata fie de catre client, fie de catre fashionstory.ro, in functie de anumite situatii.

Taxa de transport se refera la taxa perceputa pentru expedierea coletului de la client catre fashionstory.ro. In cazul in care fashionstory.ro achita costul de retur, Clientul are obligatia de a expedia coletul prin curierul indicat de reprezentantul fashionstory.ro. In cazul in care clientul achita taxa de retur, acesta poate alege orice modalitate de transport/firma de curierat.

Transportul este gratuit pentru returul produselor care indeplinesc conditiile de retur si sunt anuntate de catre Client drept: produs livrat gresit, produsul prezinta defecte.

Transportul de retur este achitat de catre Client daca: produsul a fost comandat gresit (numar sau culoare), se doreste renuntarea la produs din motive personale.

Restituire contravaloare produse

Potrivit OUG nr 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu etichetele intacte si in ambalajul original.

In cazul in care exista un motiv intemeiat pentru care se doreste schimbarea sau inlocuirea produselor atunci returul se poate realiza in termen de 30 zile lucratoare.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate fie de catre client, fie de catre fashionstory.ro in functie de situatiile prezentate in sectiunea Conditii pentru acceptare retur, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur, in contul bancar mentionat de Client intr-un email trimis la adresa office@fashionstory.ro


Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti 0 produse in cos. Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda