Livrare si plata

fashionstory.ro livreaza produsele comandate pe tot teritoriul Romaniei prin servicii de curierat rapid sau prin Posta Romana (pentru localitati indepartate in afara retelelor firmelor de curierat).

Produsele sunt ambalate corespunzator, in pungi protectoare, folii sau cutii si fiecare comanda este atent verificata inainte de expediere.

In ziua livrarii veti primi o notificare sms sau apel din partea firmei de curierat.

In cazul livrarii prin Posta Romana veti primi un aviz postal care va instiinteaza ca a sosit coletul dvs si trebuie sa mergeti sa il ridicati de la oficiul postal de care apartineti. Exista posibilitatea de upgrade cu optiunea de livrare la domiciliu si prin Posta Romana.

Livrarea se efectueaza in 1-3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii, respectiv pana la 7 zile lucratoare pentru comenzi personalizate.

 

Valoare comanda

FanCourier/Sameday

Posta Romana

Posta Romana Livrare

Sub 200 lei

20

15

20

Peste 200 lei

GRATUIT

GRATUIT

GRATUIT

 

Plata comenzilor se poate face ramburs – la curier sau oficiul postal sau online prin cardurile bancare acceptate de procesatorul de plati euplatesc.ro

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti 0 produse in cos. Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda